Slimme laadpalen van Noorse kwaliteit.

Op zoek naar een laadpaal?

Vanaf heden zijn wij verdeler van de slimme laadpalen van het Noorse merk Easee. Deze laadpalen zijn niet alleen super van kwaliteit, ook zijn deze geschikt voor alle types van elektriciteit netwerk en auto’s. De laadpalen van easee zijn ook heel eenvoudig in gebruik en zijn te bedienen via een app op uw smartphone voor bijvoorbeeld het instellen van de laadcyclus, het blokkeren en deblokkeren van uw laadkabel, het beheren van de easee keys, het monitoren en documenteren van de afgelopen laadbeurten voor bijv. uw boekhouder. 

 

Active load balancing?

Indien gewenst kan deze laadpaal ook communiceren via de equalizer met uw digitale elektriciteitsmeter. Dit heeft als voordeel dat het syseem continu monitort hoeveel stroom er beschikbaar is voor uw wagen. Zo is uw wagen op de snelst mogelijke manier opgeladen zonder ook maar 1 keer uw elektriciteitsinstallatie te overbelasten. Ook bied deze optie de mogelijkheid om de stroom van uw zonnepanelen optimaal te benutten door middel van het solar laden en kan je hiermee je piektarief onder controle houden.

 

Laden met een laadpas?

Wij zijn erkend installateur van Mobiflow, hierdoor kunnen wij uw laadpaal “publiek” zetten of indien u een laadpaal thuis wilt plaatsen, maar laden op kosten van het bedrijf is dit perfect mogelijk (split billing).

 

Wij staan garant voor de service van A-Z. Van keuze en advies tot het plaatsen en de na-service zoals je van ons gewend bent.

 

De producten zijn te bekijken op onze demo stand in onze winkel. Spring dus zeker eens binnen voor meer info en een offerte op maat!

Webshop laten maken door KMO-Shops-Logo-Wit-XS - Copyright © 2024 - Orlans Light and Living BV