Over Ons

Orlans Elektro is opgericht in 1980 door Raymond en Jeanine Orlans. 9 jaar later vervoegde dochter Miranda het team. Al vanaf het begin is de zaak een begrip in Brasschaat en omstreken en staat ze bekend om persoonlijk advies en uitmuntende na-service. Deze filosofie trachten we ook door te trekken in onze webshop!

Sinds enkele jaren is ook de zoon van Miranda; Kenneth mee in de zaak gestapt en vervoegd hij het team als installateur. Op deze manier trachten we een service aan te bieden van A-Z. In de winkel kwam er plaats voor decoratie en laadpalen en toen is de naam Orlans Light and Living ontstaan.

Orlans Light and Living, dat is service met de glimlach!

Onze garanties

Bij ons kan u steevast rekenen op een uitgebreide selectie van kwaliteitsartikelen, professioneel advies en een correcte levering van uw bestelling.

Topkwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Expertise

Niet gevonden wat u zocht of heeft u vragen over uw bestelling? Miranda en Kenneth staan klaar om u te helpen per email of telefoon!

Advies

Bij ons staat advies en service centraal! Weet je niet hoe je eraan moet beginnen? contacteer ons of kom langs voor uitgebreid advies en/of professionele begeleiding!

Webshop laten maken door KMO-Shops-Logo-Wit-XS - Copyright © 2024 - Orlans Light and Living BV